Фірма замголови АП Порошенка підняла прапор Росії (ФОТО)

Газета «Дзеркало тижня» піддала різкій критиці олігарха Юрія Косюка, нещодавно призначеного в адміністрацію президента Петра Порошенка куратором силового блоку.

Обурення видання викликало те, що розташований в Сімферополі магазин агрофірми «Дружба народів», яку контролює Косюк, розгорнув плакат «Кримчани з Росією».

"Визначтеся, будь ласка. Особливо ті, у кого на півострові активи. Бо, проходячи чи проїжджаючи повз залізничний вокзал, жителі Криму і поодинокі тепер гості його курортів не можуть не бачити чималого баннера з написом "Кримчане с Росссией" російською й англійською мовами, привареного на даху фірмового магазину ПрАТ "Дружба народів Нова", що входить до холдингу "Миронівський хлібопродукт". А новий перший заступник голови АП Юрій Косюк не тільки ним володіє, він у держреєстрі досі ще значиться керівником "Дружби народів-Нова", яка розміщена в Червоногвардійському районі Криму, із 17 тис. гектарів, велетенським сучасним виробництвом і якісними продуктами, — що тут скажеш, втрачати буде боляче й дорого."

крим косюк

Знак гривні
Знак гривні