Провокація: бойовики ведуть обстріл Луганська

Результати обстрілів тут же фільмують представники російських телеканалів. За попередніми повідомленнями, дуже сильно постраждав автовокзал.

Бойовики обстрілюють Луганськ з артилерійських систем. Вогонь відкрили по житлових кварталах міста. Про це йдеться у повідомленні прес-центра Антитерористичної операції на сторінці АТО у Facebook. "У даний час терористи ведуть активний вогонь по житлових кварталах в районі ЖД та Автовокзалів міста Луганськ", - йдеться у повідомленні.

Підрозділи АТО проводять "комплекс заходів щодо нейтралізації дій бойовиків", зазначають у прес-службі.

"Прес-служба" так званої Луганської народної республіки повідомляє, що "о 13.30 противник почав обстрілювати Луганськ з мінометів".

В Луганську немає позицій українських військ, з яких вони могли б вести подібний обстріл. Відомо, що вчора терористи перефарбовували декілька одиниць техніки з використанням української символіки - ймовірно, щоб робити провокації під виглядом військових.

Повідомлення луганського видання "CityNews" підтверджують наведену вище інформацію: в Луганську терористи намагаються імітувати атаку української армії на місто. Як повідомляють очевидці, терористи ведуть обстріл з різних точок міста за допомогою мінометів, установки "Град" і танків.

Відео - під автовокзалом горить авто

Горить автовокзал Луганська

війна луганськ

Знак гривні
Знак гривні