Терористи Гіркіна вночі залишили Слов'янськ. Ймовірно - через Краматорськ ідуть на Артемівськ (КАРТА)

Чітких пояснень того, що відбулося, ані з боку українських військ, ані з боку терористів Гіркіна поки що нема.

Оновлено 05.07 09:53: за повідомленням жителів Краматорська, велика колона техніки з Слов'янська - близько 50 одиниць, в т.ч. танки, САУ, вантажівки, і легкові машини, вночі прибула у місто. За іншими повідомленнями, зараз вони знаходяться в районі бул. Машинобудівельників.

***

Проросійські терористи, ймовірно, пішли зі Слов'янська: вони залишені захоплені раніше будівлі та всі блок-пости в напрямку на Краматорськ. Про це повідомляють очевидці, які перебували раніше в полоні у Слов'янському МВВС і самостійно звільнилися сьогодні на світанку, - пише Остров.

Те саме підтверджує й ТСН - але також без офіційних джерел.

За словами очевидців, які перебували в полоні в захопленому Слов'янському міськвідділі, вони виявили відсутність охорони вночі, але боялися виходити в темряві, чекаючи провокацій.

Люди самостійно вийшли з Слов'янського МВВС, коли розвиднілося, близько 3.40. У кабінетах МВВС все кинуто: речі, зброю, навіть гроші.

Полонені не бачили в Слов'янську жодного терориста. Вони безперешкодно проїхали до Краматорська. За їх словами, порожні всі блок-пости, що знаходилися в напрямку Краматорська.

За словами іншого джерела, в Краматорську спостерігається активний рух по вул.Кіма, в напрямку Артемівська. Видно сліди танків. Передбачається, що терористи прориваються в цьому напрямку.

Очевидці підкреслюють, що більшість сепаратистів одягнені у цивільне і пересуваються на цивільних машинах.

Водночас, прес-центр АТО повідомляє, що вчора вночі артилерією розбив колону терористів, що рухалася зі Слов'янська на Краматорськ.

донеччина тероризм АТО

Знак гривні
Знак гривні