Гіркін звинувачує Путіна у зраді. Відволікання уваги?

Минулого разу Гіркін бідкався на слабкість якраз тоді, як його бойовики у Слов'янську потужно укріплювались, використовуючи місцевий бетонний завод.

Тепер Гіркін каже, що "Новоросія" невдовзі загине. Чи не може це бути відволіканням уваги на тлі підготовки до посилення чи нових атак з боку Росії чи терористів?

Гіркін звинувачує Путіна у зраді, - пише Цензор

Один з лідерів терористичної організації "Донецька народна республіка", офіцер ГРУ Росії Ігор Гіркін (Стрілок) заявив про те, що сили АТО на порядок перевершують сили терористів і найближчим часом позиції бойовиків можуть бути остаточно знищені.

Як заявив Гіркін російським ЗМІ, Миколаївка оточена. Зв'язку з гарнізоном немає. Тривають безперервні обстріли Семенівки, Миколаївки, ТЕЦ.

"Кількість витрачених снарядів така, що в Чечні такого не бачив. Вночі Слов'янськ був неодноразово обстріляний гаубицями. Населення охопила паніка. Всі проклинають Київ, Порошенка і ... Росію. Яка дала надію і кинула на волю карателів", - заявив один з лідерів бойовиків.

За словами терориста, сили АТО "тиснуть суцільним потоком броні і снарядів, піхота практично не використовується".

"Якщо Росія не вступить у справу в найближчий час - Новоросія загине. Слов'янськ загине набагато раніше, ніж усі інші", - заявив Гиркин.

"Наше постачання повністю перервано. Так що черевики, прилади нічного бачення і все інше можна сміливо відправляти куди завгодно - до нас вони вже не дійдуть. Обстріл міста триває", - додав представник терористичної організації.

донеччина путін тероризм гіркін

Знак гривні
Знак гривні