Вчора відбулися значні бойові зіткнення у районі міста Сніжне

12 червня поруч з прикордонним переходом "Должанський" поблизу міста Сніжне на Донеччині відбувся важкий бій. Ворог застосовував танки, бронетранспортери, протитанкові ракетні комплекси, зенітні артустановки, великокаліберні кулемети, міномети, намагаючись зірвати операцію українських військ з захисту державного кордону.

Бійці 79-ї аеромобільної бригади Сухопутних військ, 3-го полку спецпризначення Головного управління розвідки Міністерства оборони України та інших підрозділів проявили у бою масовий героїзм і завдали ворогу відчутних втрат: українськими силовиками підбито 2 танки, знищено 3 БТР; 2 вантажівки, що перевозили бойовиків і зброю; 2 одиниці автотранспорту з встановленими крупнокаліберними кулеметами ДШК.

У прикордонних районах з Росією силами АТО блоковані і захоплені 3 автоколони, що вторглися з Росії. Захоплений автотранспорт перевозив боєприпаси і зброю, що призначалися для терористів.

Генерал Віктор Муженко, який має досвід бойових дій в Іраку, особисто повів в атаку під Сніжним українських солдатів - повідомив громадський діяч Юрій Луценко.

У ході бойових зіткнень, 4 українських воїни загинули. Поранено 31 людину.
Вічна слава нашим героям!

донбас сніжне війна

Знак гривні
Знак гривні