Стратегія України максимального уникнення жертв серед цивільних діє. Жінки в Краматорську проганяють сепаратистів (ВІДЕО)

"Вон из нашего гороода! Давате, все в свои автобусы и валите из нашего района! Хватит! Мне не надо здесь стрельба! Уже дети просыпаются утром и боятся этих бандитов! В какой форме? В зеленой! С вашими ленточками, георгиевскими! Убирайтесь! Они здесь прячутся, аримия по мирных жителях стрелять не будет", - говорить жінка на відео, яке оприлюднив Цензор.нет

Війна це змагання не так зброї і солдат, як стратегії. Вдало обрана стратегія дозволяє перемогти сильнішого ворога. Україна обрала стратегію максимального уникнення жертв серед мирного населення. Це логічно і правильно, адже, як визначили американські військові на прикладі війни в Афганістані загибель цивільних спричиняє до сплеску активності повстанців і сприяє поповненню їх рядів.

У партизанській війні, яку веде Росія проти України на Сході ключом до успыхує лояльність місцевого населення, Власне війна і ведеться за цю лояльність. Хто її отримує, той і перемагає. Схоже шальки терезів хитнулися на користь України. Головне і далі чітко дотримуватися обраної лінії.

краматорськ

Знак гривні
Знак гривні