Під Слов’янськом і в Краматорську - перестрілки між силовиками й сепаратистами

Українські військові обстрілюють з артилерії з гори Карачун район села Семенівка, що знаходиться неподалік від перехрестя на трасі Харків-Ростов.

Про це пише Інсайдер

"Там знаходяться блокпости ополченців ДНР, найбільш віддалені від основної, центральної частини міста" , - пише у Твітері російський журналіст Олексій Краснощоков.

"Одночасно з роботою артилерії йдуть довгі кулеметні черги. Чує весь Слов'янськ, але центр і основний житловий масив боєм не зачеплений", - зазначив Краснощоков.

Він також наводить цитату випущеного годину тому зведення Стрєлкова , де " за даними радіоперехоплення за сьогодні втрати противника вбитими і пораненими перевищили 100 осіб" .

Як відомо , українські військові знищили близько 100 терористів під Слов'янськом в ході проведення спецоперації і обстрілу артилерією.

"Всю ніч сьогодні по заводу на околиці Слов'янська працювала артилерія і спецслужби. Вранці зайшла розвідка " , - цитує учасника бою УНІАН.

Сьогодні за ніч під Слов'янському і під час спроби штурму табору АТО поранені чотири українських військовослужбовців.

Увечері в неділю знову почався обстріл.

На в'їзді в Краматорськ з боку Слов'янська, снарядом був пошкоджений газопровід низького тиску, що живить найбільше селище міста - Ясногорку.

Вибуху не сталося, проте дуже велика кількість городян залишилося без газопостачання, - передає слова заступника міського голови Андрія Бессонного Краматорск.info.

Зважаючи на складність обстановки, ремонтна бригада до місця пошкодження прибути не може. Вночі ремонтні роботи проводитися не будуть. Найімовірніше, газовики приступлять до роботи тільки вранці понеділка, 19 травня.

Після бойових дій у багатоповерховому секторі Краматорська також стала зникати вода. Повідомляють, що ситуація з водопостачанням у місті повинна нормалізуватися в найближчі години.

Крім того, з'явилися відомості, що в результаті обстрілу загорівся модельний цех заводу Краматорський завод важкого верстатобудування. У даний момент припинено основний цикл виробництва на заводі "Енергомашспецсталь".

армія донеччина. криза тероризм

Знак гривні
Знак гривні