Кордон надійно перекритий: лідера терористів Болотова пропустили назад в Україну

Після запеклого торгу, прикордонники у пункті пропуску "Довжанський", пропустили лідера луганських терористів, самопроголошеного губернатора ЛНР, Генадія Болотова.

Нагадаємо, нещодавно ці ж самі прикордонники безперешкодно випустили його з України в Росію - начебто не було жодних розпоряджень. (ГПУ це спростувала)

Сьогодні прикордонники стверджують, що затримали Болотова і після цього у запеклому бою відбивалися від сотень його прихильників. Проте, слідів запеклого бою на пункті пропуску знайти не вдалося, тому запеклий бій скоріше за все був запеклим торгом щодо ціни питання.

Отже, схоже на те що прикордонники луганщини співпрацюють з місцевими терористами. Це означає що у останніх завжди буде можливість перекинути людей і зброю щоб продовжити свою терористичні дії на території України. При цьому, на територію країни безперешкодно потрапляють навіть броньовики з Росії.

Навіть після усіх подібних випадків верховне командування не робить висновків і нічого не змінює в прикордонній службі - це означає, що вони або не в силах закрити кордон, або саботують його закриття. Однак вочевидь, що без закритого кордону АТО не має сенсу.

прикордонники війна сепаратизм

Знак гривні
Знак гривні