На Луганщині сепаратистів двічі послали під три чорти

У Гірському та Сватовому самі місцеві мешканці знешкодили поповзання сепаратистів.

У шахтарському місті Гірське мешканці відмовилися проводити так званий референдум про незалежність так званої Луганської народної республіки.

Луганська область , Гірське. Місцева влада ухвалила рішення не проводити референдум 11 травня про самостійну ЛНР. Тому що " Гірське - це Україна".

Шахтарі місцевої шахти послали до чортової бабусі прихильників ЛНР, які приїхали на шахту з чудесними розповідями про прекрасне майбутнє в Луганській народній республіці.

"Ми піднімемо вам зарплату на 30 %" - обіцяли прихильники ЛНР .

"З яких грошей? " - Запитали шахтарі.

На цьому розмова закінчилася, прихильники ЛНР виїхали, піймавши облизня.

***

Доповідаю про епічнмй фейл колорадів , що вирішили сьогодні відвідати мою малу батьківщину, місто Сватове, форпост луганського українства, - пише Сергій Іванов.

Отже, 3 мікроавтобуси і 2 легкових автомобіля з руспатами, озброєними автоматичною зброєю, дійсно попрямували в Сватове з метою схилити місцеву владу і, по можливості, населення до проведення 11 травня путінського референдуму.

"Вояж апологетів Аквафреш тривав недовго, тому що на кордоні Старобільського та Сватівського районів їх зустріла офіційна делегація посадових осіб, представників самооборони і правоохоронних органів Сватівщини."

При цьому особовий склад самоооборони Старобільська і Сватового, що нараховує кілька сотень небагатослівних здорових українських чоловіків, був негайно піднятий по тривозі.

В результаті нетривалих переговорів представники місцевого самоврядування повідомили посібникам окупантів, що вони думають про псевдонародні референдуми, псевдонародних губернаторів, псевдонародні ополчення і армії з триколорами, а також Російську Федерацію в цілому та її президента Володимира Путіна зокрема.

В Марківці та Білоруракіному сепаратистам теж не раді.

луганщина кримінал

Знак гривні
Знак гривні