Міліція на Сході зберігає «ворожий нейтралітет», її не звільняють, щоб повністю не перейшла на бік сепаратистів.

«Міліція в Донецькій області повністю контролюється Ахметовим і, як і він, зберігає «ворожий нейтралітет». Вигнати усіх? Лише на Донеччині їх пару десятків тисяч. Є небезпека, що вони усі увіллються до рядів терористів.

Тримати їх на службі це хоч якось їх контролювати, - пояснює бездіяльність МВС наше джерело у Кабміні. Це людина, котра після дійсно самовідданої боротьби на Майдані очолила одне з відомств у новій владі, - Єдиний вихід створити батальйони з добровольців.

Але є проблема з їхнім озброєнням. Повірте, зараз думає, як її вирішити не одна людина. Якщо роздати зброю легально адреси і імена добровольців відразу стануть відомі терористам.

Роздати не легально – почнеться повних хаос. Є різні люди, не усі адекватні і при роздачі нелегальної зброї влада не зовсім уявлятиме хто її отримує. Але над вирішенням цієї пробле активно працюють»

На запитання про провал блокування у Слов’янська наше джерело відповіло, що блокувати дуже складно. Нажаль детальніше обговорити цю проблему ми не встигли.

ахметов міліція нові війна сепаратисти

Знак гривні
Знак гривні