Сепаратистів у Маріуполі не підтримують, військовим обіцяють нагороду (ДОБІРКА)

Особовому складу військової частини Маріуполя, яка відбила атаку сепаратистів і диверсантів, бізнесмени виплатять 500 тисяч гривень.

Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського, бізнесмен Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook

"Прийнято рішення виплатити 500 000 гривень особовому складу військової частини Маріуполя, яка відбила атаку. Прохання командира зв'язатися. Або до вечора ми знайдемо Вас самі", - написав він.

Депутати Маріупольської міської ради попередили збройних провокаторів, що ті не матимуть підтримки від жителів міста.

«Прикро, що в дні, коли християни всього світу готуються до свята Воскресіння Христового, в нашому місті пролилася кров, в Маріуполі знайшлися ті, хто взявся за зброю і підняв руку на співвітчизників», - йдеться в заяві.

«Ми, депутати міської ради, співчуваємо сім'ям постраждалих в результаті цих трагічних подій. Як народні обранці, знаючи настрої жителів і виконуючи доручення своїх виборців, ми заявляємо тим, хто захоплює будівлі, проявляє агресію і насильство: залиште Маріуполь в спокої. Ваші дії вже призвели до кровопролиття, тому не чекайте підтримки у жителів міста», - наголошують депутати.

Вони також закликають всіх громадян проявити розсудливість, потурбуватися про безпеку своїх близьких.

«Давайте, об'єднавшись, збережемо мир і порядок у нашому рідному місті!», - закликають маріупольські депутати.

Нагадаємо, в Маріуполі МВС провело вчора операцію у відповідь на атаку 16 квітня, в результаті якої знищили 3 бойовиків, 13 поранили, а 63 затримали.

25 із 63 сепаратистів, яких затримали після спроби штурму частини внутрішніх військ у Маріуполі, через кілька годин відпустили.

донеччина криза

Знак гривні
Знак гривні