Проголошення кількома сотнями сепаратистів Донецької республіки - це план Путіна

Донецькі сепаратисти діють точно за планом, надісланим з Москви.

"Тільки пару годин тому ми повідомили про ввідну Кремля створити "Донецьку республіку", як у Донецьку зі сцени, встановленої на сходинках Донецької ОДА, оголошено про створення "незалежної Донецької республіки". - пише Дмитро Тимчук з "Інформаційного опору".

"Шавки Путіна ні на крок не відходять від чітких інструкцій, які присилаються з Москви. Слово "незалежна" у назві "республіки" виглядає спробою імбецила грати в професора математики", - додає Тимчук.

Талановито описує проголошення "незалежності" й Острів:

"Выступающий объявил, что с этого момента создана Независимая Донецкая республика. Толпа встретила это заявление овациями и криками "Россия, Россия". "

Отака незалежність. Далі краще:

"Позже "народный совет" сразу же принял еще одно решение - о вхождении вновь созданной республики в состав России. Митингующие встретили эту информацию криками: "Путин, помоги!""

Ну і нарешті про те, яку легітимність мають ці люди:

Спершу сепаратисти хотіли, щоб рішення прийняли під їхнім тиском легітимні депутати облради - але ті не зібралися, тож кількасот проросійських людей "позбавили" їх мандатів і спеціально під рішення створили "народну облраду".

донеччина антимайдан

Знак гривні
Знак гривні