Сепаратисти-лузери. Добкін і Кернес втекли в Росію (ОНОВЛЕНО 17:47)

Оновлено 20:34 Добкін і Кернес поїхали з України, - повідомиляє Державна прикордонна служба України. Інформація ТСН.

Оновлено 18:20 Юля їде на Майдан.

Оновлено 17:47 25 травня вибори Президента. Конституційною більшістю у 328 голосів Рада визнала, що Янукович усунувся від виконання обовязків президента та призначила вибори на 25 травня.

Рада призначила "уповноваженого за контроль над СБУ" Валентина Наливайченка, над Прокуратурою надепа від Свободи,адвоката Олега Махніцького, над Міноборони генерала Володимир Замана, який відмовився виконувати наказ Януковича про застосування армії проти народу.

Формулювання "уповноважений за контроль" вжили тому, що згідно з Конституції, ці посати призначає президент, а він "самоусунувся".

Після цього оголосили перерву до 10.00 завтрашнього ранку.

Оновлено 16:30 Янукович з Харкова заявив про державний переворот, назвав Майдан нацистами, оголосив, що їде в турне південно-східними областями. Більшість мінстрів уряду Арбузова перебувають у південих або східних областях.

Охоронці Межигіря розповіли, що остання машина виїхала півтори доби тому. Здається зрозуміла мета з якою стріляв снайпер по мирних людях: прикривав евакуацію Межигіря.

Ряд армійських генералів і розвідтинків заявили у Раді, що вони з народом. Авакова призначено в.о. міністра МВС, в МВС працюватиме і Парубій, поки що не зрозуміло на якій посаді. Апарат Кабміну визнав ВР легітимним органаом влади.

Оновлено 14:37 Янукович подав у відставку? - оголошення у ВР. Також, з Качанівської колонії сьогодні буде звільнена Юлія Тимошенко.

14.33 Після аналізу повного тексту резолюції з Харкова з'ясувалося, що вона містить елементи сепаратизму: "До забезпечення конституційного порядку всю владу на місцях беруть на себе органи місцевого самоврядування, які відкликають повноваження усіх місцевих виконавчих органів влади. Усі призначення нових виконавчих органів - лише за рішенням місцевих органів влади". - так передав резолюцію телеканал Інтер. Це сепаратизм, щоб не казали учасники з'їзду.

Оновлено 13:46 В Харкові учасники з'їзда скоро будуть роз'їзджатися. Начебто радикальних заяв по федералізації, чи тим більше сепаратизму, не було прийнято. Була декларація того, що органи самоврядування "вирішили взяти на себе відповідальність за забезпечення конституційного ладу, виконання закону та прав громадян на своїй території ... до забезпечення конституційного порядку в Києві".
Найбільш героїчним вчинком "колорадських" стало скандування "Росія, Росія!". Зараз на площі будуть виступати учасники з'їзду. Там є декілька сотень "тітушок" і прихильників з'їзду. Там само, розділені міліцією, знаходиться декілька десятків тисяч євромайданівців (Сергій Жадан) - Харків нарешті повстав?

Оновлено 13:15 Новини з Межигір'я: з річки було виловлено тисячі документів із "чорною бухгалтарією" за 2008-2011 роки. Йдеться про суми в мільйони доларів. Проте, напевне найважливіші документи було знищено - їх спалили.

У будинку охорони люди знайшли орієнтування з фото Тетяни Чорновіл та номерами її машини. Один із іноземних журналістів пише в твітері, що жодного разу не був на такому дисциплінованому огляді палаців диктаторів (він був у Багдаді та Тріполі)

Звідси витягали документи

Спалені документи

Оновлено 12:47 Найгірша кандидатура з усіх можливих. За Турчинова проголосувало 288 народних обранців. Виступи цього поітика завжди супроводжувалися іронічним смпішком на Майдані, а його істеричні крики викликали регіт. Хітом став крик вже спікера: "Банду! Банду! Банду! Геть! Геть! Геть!"

Єдиний позитив, що довго не торгувалися, бо країні швидко потрібна влада.

На Ютуб-каналі 5-го об 11.30 пряме включення з Межигіря. Януковича і його приватної охорони там немає. Крім журналіста каналу Самооборона і Державна охорона нікого не пускають.

Та народ збирається з дітьми і фотоапаратами

Парламент також охороняє Самооборона. У Раді є більшість, але немає Конституцйної більшості у кількості 300 депутатів. По Конституції 2004 року, яку вчора відновили депутати після відставки Президента його в.о. стає Голова парламенту. Але у нас немає і керівника парламенту. Зараз депутати виступають, а лідери груп і фракцій радяться кого обрати Головою ВР.

фінал янукович революція

Знак гривні
Знак гривні