Нові докази: 22 січня вбивав саме беркут

У детальному розслідуванні з'ясовано, що кулі летіли з боку "беркуту", так само як і остаточно з'ясовано тип летальних набоїв - вони є на озброєнні міліції, не дивлячись на брехливі заяви МВС

Додатково, знімальній групі 1+1 вдалося знайти свідка загибелі Михайла Жизневського - з його слів виходить, що постріл, який пробив щит та тіло Михайла, був з боку міліції.

Куля, яка потрапила в залізну стійку кафе готеля Дніпро, співпадає з тією що була видалена з тіла Романа Сеника - це набої спеціального призначення продемонстровані вперше на виставці 2009 року на стенді МВС. Ці кулі 12 калібру (як і рушниці Форт з яких стріляє "беркут"), вони пробивають 5-міліметровий шар сталі, або бронежилет 4-го рівня, і застосовуються для руйнування двигуна машини, коли її треба насильно зупинити. По формі вони практично співпадають з так званою кулею Блондо, однак відрізняються наявністю сердечника з міцного сплаву.

Більше того, картеч - якою було застрелено Сергія Нігояна, також є на озброєнні спецпідрозділів МВС, так само як і свинцеві кулі 12 калібру.

Детальніше читайте в розслідуванні: https://www.facebook.com/babchenkoa/posts/454343707999201

Куля, від якої помер Роман Сеник

злочин беркут

Знак гривні
Знак гривні