На сході влада замурувала сама себе (ФОТО)

Після кривавого розгону євромайданів у Запоріжжі, Дніпропетровську та Черкасах, представники влади у східних регіонах, здається, остаточно впали в маразм. У нападі параноїдального психозу вони лякають населення натовпами розлючених бандерівців, обмотують колючим дротом адміністративні будівлі й навіть замуровують входи в них, - пише видання crime.in.ua

Ось, наприклад, таке повідомлення поширюють регіональні сайти в Луганську. Подібний текст озвучують чиновники практично всіх східних і південних областей України, а також автономної республіки Крим.

Натовпи зобмі-бандерлогів пожиратимуть православних російськомовних немовлят!!!

У Луганську також очистили центр міста від лавок і урн, які нібито можуть зруйнувати понаїхавші бандерівці.

У Донецьку облдержадміністрацію огородили живими щитами. Перша лінія оборони - автобуси з шахтарями, звезеними з усієї області, яких виставили на підходах до будівлі.

Друга лінія оборони - співробітники міліції, бійці « Беркута » і «Грифона» - всередині будівлі.

Екзотичний лук на тлі тропічної рослинності - майже В'єтнам

У Дніпропетровську влада пішла далі. Спочатку навколо облдержадміністрації комунальники вибудували снігові барикади.

А потім навколо цих барикад звели паркан із залізної сітки та профнастилу, а потім обмотали його колючим дротом і вимазали солідолом.

Але найбільш креативно до оборони адмінбудівель підійшли в Одесі. Чиновники одеської мерії забарикадували всі двері і вікна будівлі казеними меблями.

А вхід до Одеської ОДА просто замурували бетонними блоками.

донецьк одеса Євромайдан дніпропетровськ гумор

Знак гривні
Знак гривні