Довели. Чоловік убив головного регіонала Умані, а потім застелився сам

Міліція підтвердила вбивство Володимира Мельника, голову міського осередку "Партії Регіонів", депутата Черкаської облради та керівника "Уманьгазу", - пише Вечірня Умань.

Відомо, що також постраждала жінка - бухгалтер. Її вивезли з забинтованою рукою. Кабінет директора оточений, нікого не впускають і не випускають.

Самі праціввники «Уманьгазу» повідомляють, що постріл був з рушниці. Це зробив співробітник. І що Володимир Мельник загинув.

Володимир Мельник є депутатом Черкаської обласної ради від фракції Партії регіонів, головою міської організації Партії регіонів, головою правління ПАТ «Уманьгаз».

ОНОВЛЕНО (14:35)

Чоловік, який застрелив Володимира Мельника, покінчив життя самогубством.

Перед цим він тривалий час перебував забарикадований у бухгалтерії "Уманьгазу", повідомляє прес-служба УМВС у Черкаській області.

"Громадянин, який забарикадувався в приміщенні бухгалтерії "Уманьгазу", покінчив життя самогубством", – ідеться в повідомленні міліції.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (убивство). Триває досудове слідство.

За інформацією місцевого сайту "Вечірня Умань", працівники "Уманьгазу" розповідають, що загиблий зранку дуже сварився із вбивцею, потім був постріл... Кажуть, що стріляли з обрізу мисливської рушниці.

Другим пострілом убивця поранив бухгалтера, яка вибігла з кабінету. Її стан погіршується – з лікарні повідомляють, що жінку перевели до реанімації.

До підприємства також прибігли родичі вбивці.

Про самого ж убивцю розповідають, що це чоловік передпенсійного віку, на роботі відзначався старанністю і доброзичливістю. Ніколи не конфліктував зі співробітниками, був керівником одного з відділів. Потім Мельник несподівано понизив його на посаді до звичайного слюсаря.

Люди впевнені, що піти на вбивство міг лише через крайнощі. Колектив у шоковому стані, один із чоловіків промовився, що він не на боці Мельника.

кримінал черкащина

Знак гривні
Знак гривні