Регіонали та комуністи прийняли пакет законів для боротьби з громадянами України

Фактично, нам оголошується війна. Крім жахливого бюджету, сьогодні з порушенням усіх норм був "прийнятий" закон Олійника-Колісниченка, спрямований на придушення протестів, закон що суттєво збільшить безпредєл ДАІ на дорогах, і закон що значно полегшує зняття недоторканності з депутатів.

Так, законом Олійника-Колісниченка (№3879) зокрема, до кримінального кодексу вноситься ст.110-1 "екстремістська діяльність", де і про "поширення екстремістських матеріалів у мережі інтерет, у соціальних мережах, на масових зібраннях..." (положення прийнято для боротьби з мережею)

У кодексі про адмінпорушення змінено ст.185-1 про "порушення порядку" проведення мирних зібрань - встановлюється відповідальність за маски, шоломи, формений одяг, встановлення "конструкцій" тощо - до 15 діб. (... прийнято для боротьби з людьми на Євромайдані, особливо це стосується самооборони)

В законі також є і про "іноземних агентів", та багато інших нововведень наприклад заборонено збір інформації про суддю та поширення матеріалів що є "образливими" для наших наскрізь продажних і аморальних суддів ( ... прийнято для боротьба з тими хто намагається чинити моральний тиск на суддів, що приймають протизаконні рішення - тобто заборонити наш останній спосіб вплинути на покидьків)

Заборонено під загрозою втратити права на 2 роки (з вилученням транспортного засобу! )збиратися у колони "більше ніж 5 машин" (... прийнято для боротьби з Автомайданом)

... і так далі (більш деталей прочитайте тут - http://forko.livejournal.com/213499.html)

В антиконституційному законі (№3855) зроблено все щоб штрафувати громадян заочно, через пошту (без складання протоколу у присутності громадянина).

Закон №3883 суттєво спростив зняття депутатської недоторканості (... прийнято для боротьби з опозиційними депутатами)

Згідно з законом (№ 3587) вас тепер можуть засудити заочно, привезти постанову і забрати в колонію.

Це - справжня війна проти громадян, які намагаються боротися з узурпаторами влади. Фактично, з цими законами ми перетворилися на Білорусь. на тоталітарну державу.

Законом Колесніченка також блокується робота більшості організацій, котрі отримують грантову допомогу від іноземних організацій.

Відтепер громадські організації, які отримують закордонні кошти, оголосять іноземними агентами.

Відповідна стаття буде додана до Податкового кодексу.

Громадське об'єднання вважатиметься "іноземним агентом", якщо воно отримує для забезпечення своєї діяльності кошти або майно від іноземних держав, їх державних органів, неурядових організації інших держав, міжнародних неурядових організацій чи іноземних громадян, "а також бере участь, в тому числі в інтересах іноземних джерел, в політичній діяльності на території України".

Об’єднання визнається таким, що бере участь в політичній діяльності, якщо воно бере участь в організації та проведенні політичних акцій, "які мають на меті вплив на прийняття рішень державними органами, зміну визначеної ними державної політики, а також для формування думки суспільства у вказаних цілях".

"Іноземні агенти" будуть оподатковуватись інакше, ніж неприбуткові організації, та муситимуть у назві вказувати свій "агентський статус".
Пропагувати свою діяльність та продукцію вони зможуть, лише вказавши, що вони є "іноземними агентами".

"Іноземні агенти" мають щомісяця подавати звіти "до уповноваженого органу з питань реєстрації" щодо персонального складу керівних органів, а також інформацію про обсяг коштів чи іншого майна, отриманих з іноземних джерел, про заплановані цілі їх використання та фактичне використання, про заплановані програми діяльності та про фактичну діяльність.

Про свою діяльність "агенти" муситимуть щокварталу повідомляти в ЗМІ, у тому числі в офіційній пресі ("Голос України" чи "Урядовий кур'єр").

Варто розуміти, що заклики до президента не підписувати ці закони, "погрози" про ініціювання референдуму, та заяви про "кінець парламентаризму" - тобто все що ми поки що почули від лідерів опозиції - не матимуть жодного ефекту і впливу у ситуації, що склалася. Необхідно виходити за рамки шаблонів, настав критичний момент.

Євромайдан SOS склав список найбільш кричущих положень законів, що сьогодні були протягнуті у ВР з критичними порушеннями процедури. Законів, що намагаються перетворити нас на Північну Корею:
МАКСИМАЛЬНИЙ ПЕРЕПОСТ!!! ВІДТЕПЕР МИ ЖИВЕМО В БАНДИТСЬКІЙ ДЕРЖАВІ, ДЕ НЕМА Й МОВИ ПРО ЯКІСЬ ПРАВА ТА СВОБОДИ. Знайомтеся з новаціями, прийняття яких банда сфальшувала сьогодні під куполом (в усіх читаннях одразу підняттям рук і називанням "зі стелі" цифри голосів):

1. За рух у колонах більше 5 авто - вилучення прав і автомобіля на 2 роки.
2. За діяльність інформагентства без держ.реєстрації - конфіскація техніки і продукції + великий штраф.
3. Порушення порядку мирних зібрань - до 10 діб.
4. Участь у мирних зібраннях у касці, форменому одязі, з вогнем - до 10 діб.
5. Встановлення наметів, сцени чи навіть звуку(!) без дозволу(!) міліції(!) - до 15 діб.
6. Неповага до суду - 15 діб
7. Невиконання вимог про обмеження доступу до інтернету - штраф 6800 грн.
8. Невиконання "законних вимог" СБУшників - штраф понад 2 тис. грн.
9. Протокол про адмін. правопорушення можна вже не вручати особі, яку вважають порушником (достатньо т.зв. "свідків").
10. Підтвердження вручення повістки особі тепер не лише її підпис, а "будь-які інші дані" (!)
11. Блокування доступу до житла (цілком нова кримінальна норма) - 6 РОКІВ.
12. Наклеп (Повернуто до Кримінального Кодексу!!!!) - 2 РОКИ.
13. Поширення екстремістських матеріалів (!!!!) - 3 РОКИ.
14. "групове порушення громадського порядку" - 2 РОКИ
15. МАСОВІ ЗАВОРУШЕННЯ - 10 і навіть 15 РОКІВ (!) - будь-якого учасника Майдану можна садити за цією статтею, не кажучи вже про інші статті (!).
16. Збирання інформації про беркутівців, суддів та інших подібних персонажів - 3 РОКИ.
17. Погроза міліціонеру чи подібним персонажам - 7 РОКІВ.
18. збирання інформації про суддю - 2 РОКИ
19. НДО, які отримують кошти з-за кордону - тепер "іноземні агенти", мають платити податок на "прибуток" і офіційно називатися "іноземними агентами".
20. НДО не можуть здійснювати "екстремістську діяльність".
21. Церкви не можуть здійснювати "екстремістську діяльність"
22. Держава може прийняти рішення про ЗАБОРОНУ ДОСТУПУ ДО ІНТЕРНЕТУ
23. Громадське об'єднання вважається таким, що бере участь у політичній діяльності, якщо воно прагне впливати на рішення органів влади (тоді на таку діяльність і її фінансування треба просити завчасного дозволу держави).
24. Людину можуть засудити (у т.ч. до багатьох років тюрми) ЗАОЧНО, тобто у її відсутність на суді.
25. До відповідальність за порушення правил дорожнього руху тепер можна замість водія притягнути власники авто, якщо порушення зафіксовано автоматичним засобом.
26. Народного депутата можуть позбавити недоторканності і дати згоду на його арешт без розгляду профільним комітетом - одразу на пленарному засіданні ВР.
27. "Беркут" та посадовці, які вчинили злочини проти активістів майдану, звільняються від покарання.

Цей перелік не повний, але й цього достатньо, щоб зрозуміти - В УКРАЇНІ ВСТАНОВЛЕНО ДИКТАТУРУ. ЦЕ - РЕАЛЬНЕ ПОВАЛЕННЯ КОНСТИТУЦІЙНОГО ЛАДУ. Лише масовий опір і усунення узурпаторів може відновити дію Конституції і норм права і захистити український народ від масових репресій.
Це - не перебільшення.
Максимальний ПЕРЕПОСТ, будь ласка.

Євромайдан війна

Знак гривні
Знак гривні