Тему розколу України розкручує справжній dream team: Медведєв, Кірілл, Добкін, Клюєв

Як зазначає із посиланнями на відповідні новини Олександр Архат, за минулий місяць тему розколу України означували різні цікаві постаті. Усі вони дуже переймаються Євромайданом:

Дмитро Медведєв, прем’єр сусідньої країни, натякнув: "Українському суспільству, мені здається, ще належить подолати тектонічний розлом, який утворився в ньому, розлом, який погрожує стабільності держави й існуванню самої держави".

Кірілл Гундяєв пригрозив: "Я розумію, що існує загроза розділення нації".

Секретар РНБО (яка іронія) Андрій Клюєв навіть спрогнозував розкол саме на три частини: "...це шлях до розвалу країни навіть не на дві, а на три частини."

Ну і знаменитий медіаперсонаж, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін аж закликав до розколу, що вже взагалі підпадає під статтю: "Треба скасовувати акт Молотова-Ріббентропа... Нехай валять геть!"

Як коментують користувачі Фейсбуку, "Оценітє красоту ігри". Чи це просто збіг і люди говорять про те, що їм болить, незалежно один від одного - чи вже накрутка інфопростору, за якою будуть дії?

Така підбірка персонажів, що мусолять цю тему, що тільки через склад цієї дрімтім уже нема жодного бажання, щоб такі плани стали можливими."

клюєв добкін медведєв кірілл

Знак гривні
Знак гривні