Завод Ландіка зробив одобрямс Януковичу, а блогери закликають до перевороту його портрета. (Фото)

На заводі " Норд" , що належить народному депутату Валентину Ландику, відбулася зустріч робочих компресорного цеху з активом Донецького обласного відділення Партії регіонів і секретарем донецької міськради Сергієм Богачева.

На ній трудовий колектив заводу в єдиному пориві засудив Евромайдан і підтримав підписання Віктором Януковичем абсолютно будь-яких документів у Москві, повідомляє донецький блогер Денис Казанський.

«Ми підтримуємо всенародно обраного президента Віктора Януковича і уряд в їхніх зусиллях стабілізувати ситуацію в Україні. Ми закликаємо президента відновити обсяги товарообігу з Росією , щоб українська продукція безперебійно потрапляла на традиційні ринки експорту. Ми видаємо Віктору Януковичу мандат народної довіри на підписання в Москві всіх документів , що сприяють цій меті» , - йдеться в заяві робітників заводу регіонала.

На знімках з вищезазначеного доленосного заходу можна бачити висококваліфікованих працівників з виробництва сучасної побутової техніки в Донецьку. Світлі обличчя трударів сяяли щастям і впевненістю в завтрашньому дні:

Від одного погляду на цей згуртований колектив кожного здолає бажання купити холодильник "Норд" і встановити його у себе вдома.

А поки Донецьк не допускає перевороту - саме до нього закликають блогери. Фейсбуком шириться флешмоб із закликом цинічно й нахабно перевернути портрет Януковича на знак підтримки Майї Москвич, яку за "наругу" над портретом засудили до домашнього арешту.

Ну і як бонус, панове найняті "ахверисти й проходімци", відео з мітингу на центральній площі Дніпропетровська:

антимайдан Євромайдан

Знак гривні
Знак гривні