Кабмін захистився від Євромайдану натовпом «космонавтів»

Під будівлею уряду зібралося близько 5 тисяч правоохоронців, більшість із них у захисних шоломах і повному обмундируванні.

Як передає кореспондент «Коментарів» з місця подій, весь двір біля будівлі Кабміну заповнений автобусами із співробітниками правоохоронних органів. Міліціонери оточили всю будівлю по периметру. Також частина співробітників міліції перебуває навпроти Кабінету Міністрів – біля будівлі управління Держохорони.

У Маріїнському парку стоять десятки міліцейських автобусів, в яких знаходяться співробітники міліції, деякі міліціонери стоять на вулиці.

Водночас до Кабміну з Євромайдану підтягуються мітингувальники, які зайняли тротуар і трохи вийшли на проїжджу частину. Їх, за підрахунками кореспондента «Коментарів», близько півтори тисячі. Вони стоять з партійними прапорами, хоча вчора Юлія Тимошенко закликала відмовитися від використання партійної символіки.

Водночас, акредитовані представники ЗМІ не можуть потрапити в будівлю Кабінету Міністрів, де о 10:00 розпочнеться засідання уряду.

Перед прохідною виставлено залізну огорожу.

кабмін протести Євромайдан політика

Знак гривні
Знак гривні