Заради депутатських мандатів регіонали маскуються під опозицію

Непопулярність в Києві та області кандидатів від влади змушує їх вдаватися до хитрощів - маскуватися під прихильників Юлії Тимошенко.

Про це в ефірі «5 каналу» заявив політтехнолог Денис Богуш.

«Якщо проїхати по Обухівській трасі й подивитися в яких кольорах, в якій символіці йде реклама кандидатів не від опозиції, то ми побачимо, що вона буде у всіх кольорах «Батьківщини». Тобто - є Руслан Бадоєв, і там кандидат від Ляшка є, у всіх таке відчуття, що червона така планочка, і всі вони хочуть таким чином обдурити. У Київській області цього багато було. Це було в Білій Церкві, йшов туди кандидат від Партії регіонів з символікою «Батьківщини», у Білій Церкві взагалі там було із зображенням Тимошенко, Чуднівський ішов постійно, член ПР, постійно такі білборди були», - розповів експерт.

«Мені здається, що кандидати від ПР, які не ставлять свій логотип, - це дуже погано, вони соромляться своєї партії, і я б на місці Азарова, як керівника ПР, та її керівництва взагалі, дивився б на це погано. Людина висувається, і йому соромно, що він член ПР», - підкреслив Денис Богуш.

Джерело: Новий регіон.

опозиція політика вибори абзац влада

Знак гривні
Знак гривні