В Одесі заарештували українофоба Маркова та придушили бунт його прихильників (ФОТО, ВІДЕО)

Затриманому міліцією екс-депутату Ігорю Маркову, відомому своїми бандитськими замашками і антиукраїнськими витівками, інкримінують організацію і участь у побитті націоналістів в Одесі.

Про це повідомили в прес-службі МВС України. У міліції нагадали, що мова йде про події 2007 року, коли біля Одеської обласної адміністрації відбувалися пікети проти встановлення в місті пам'ятника цариці Катерині. У той день декілька осіб з числа пікетувальників були сильно побиті.

«Прикол сьогоднішніх подій навколо Маркова, більш відомого як лідера ОЗУ Марадонни, в тому, що зараз підконтрольні регіоналам силовики висувають йому те ж саме звинувачення, яке в 2009 висував я на посаді глави МВС. Тоді його зі скандалом скасувала проянуковичцька прокуратура, - написав на своїй сторінці в Facebook екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. - В ті дні мені особисто дзвонив депутат ПР Сивкович і попереджав, що він не допустить арешту Маркова, який ховався від допиту на його дачі. Потім Марадонну вивезли в Придністров'я на авто з депутатськими номерами під прикриттям нардепа КПУ Царькова. В результаті у 2009, розшук і привід в міліцію потрібного ПР авторитета прокурори скасували, а справу похоронили під сукном в ГПУ. Що ж змінилося в ПР ? Нічого. Вони були і залишаються партією, що регулярно проводить в депутати кримінальних авторитетів. І це для них норма, поки авторитети визнають правила ПР. Інакше - їм "дають по ушам". Ну що ж, в боротьбі фракції холєри з групою чуми я вітаю власне результативність самопожирання».

Затриманню і арешту Маркова намагалися перешкодити сотні його прихильників, однак їх дії були припинені силами міліцейського спецназу і солдатів внутрішніх військ.

Як повідомляють джерела в правоохоронних органах, у момент оголошення про підозру у скоєнні злочину політик вів себе досить спокійно, але заявив, що міліціонери порушують закон, пише «Думська». «У протоколі затримання він написав, що все, що відбувається - незаконно, бо він - народний депутат», - говорить співрозмовник видання. Нагадаємо, суд позбавив Маркова мандату через фальсифікації на його виборчому окрузі.

Але журналісти сфотографували, наскільки емоційно реагує Марков на своє затримання. Провину за свої пригоди він поклав на «донецьку банду», і пообіцяв після виходу з-за ґрат перегризти головному «урці» країни шию.

Джерело: Сrime.in.ua.

агенти марков кримінал одещина

Знак гривні
Знак гривні