Пропаганда для недоумкуватих. Комуністи агітують за Митний союз недолугими відеороликами (ВІДЕО)

Комуністична партія замовила і розповсюджує ролики, які агітують проти зближення з Євросоюзом і за вступ до Митного союзу.

Як повідомляє Українська правда, такі ролики можуть коштувати від 10 до 20 тисяч доларів, але продати їх можна і за 50 тисяч, залежно від того, хто художник.

Зміст роликів зводиться до того, що ЄС – це погано, а Митний союз – чудово. Зроблено це досить примітивно, як для дуже вже відсталих у розвитку людей, за принципом «и ребёнку понятно».

Цікаво також, що у роликах, принаймні в мультиплікаційному, хоч Україна і згадується, але про українців взагалі не йдеться. Складається враження, що ролики знято для росіян, які просто з незрозумілих причин опинилися поза межами Росії.

На два з цих відео, а саме «Мы говорим на одном языке» і «ЕС – прохая игра», уже звернули увагу в Європі. Зокрема міністр закордонних справ Литви, яка зараз головує в ЄС, Лінас Лінкявічюс написав у своєму Твіттері про них: "Варто подивитися, пропаганда проти ЄС в Україні… Плачевно, смішно, сумно...".

Раніше Лінкявічюс закликав Росію не тиснути на Україну щодо її політичного курсу. Він також заявляв, що одночасно бути в Євросоюзі і Митному союзі не можна.

"Мы говорим на одном языке" - англомовна версія

"Мы говорим на одном языке" - версія з французькою мовою

ЄС - погана гра

Мультфільм "Сказка о выборе"

маразм реклама агенти кпу митний союз

Знак гривні
Знак гривні