Янукович тимчасовий союзник на шляху до ЄС. Юрій Луценко має план

Останнім часом стало модно викладати свій план порятунку країни. Ось бачення Юрія Луценка, яке він виклав у Фейсбуці, цілком логічне, між іншим:

Заява Януковича про референдум для вибору між ЄС та Митним Союзом не є чимось новим. Вже давно очевидно, що весь його "похід в Європу" націлене не на членство в ЄС, а лише на Угоду про асоціацію. Саме цей проміжний етап дозволяє Межигірській мафії не ділитися з Кремлівською бригадою і не боятися Європейських антикримінальних правил.
Тому наша стратегія повноцінного повернення в Європу має складатися з трьох етапів:
1. Використання Януковича як попутника для підписання Угоди про Асоціацію в листопаді 2013р. Грабіж країни правлячою "Сім'єю" - ціна внутрішнього спокою в підконтрольних ПР областях в ході цього процесу. Як тільки чорнило підпису Януковича у Вільнюсі висохне - він знову стає нашим політичним ворогом #1.
2. Перемога над Януковичем в 2015 році шляхом об'єднання навколо узгодженого кандидата від опозиції з стартовим відсотком в 30%. Без Президента- демократа всі єврозакони і залишаться фікцією, а євромайбутнє - утопією.
3. Негайна реалізація з першого дня нового президентства командою однодумців зарані розробленого Плану єврореформ. Населення має відчути їх вигідність і вже на парламентських виборах 2017р обрати попри спротив Кремля і його пятої колони таку більшість, яка забезпечить вступ України в повноцінні члени ЄС.
Все це - досяжно, якщо за Європейський вибір країни почне боротися не політикум, а українське суспільство.
Ми маємо разом заробити своє майбутнє.
План перших конкретних дій я викладу вже наступного тижня.

єс луценко янукович

Знак гривні
Знак гривні