У квартирі мешканки Ялти прописали цілу юрбу донецьких VIP-ів. Жінка шокована

Просто неймовірна історія трапилася в Ялті. Мешканка міста Ольга Татарнікова вирішила продати свою однокімнатну квартиру. Аж тут виявилося, що на її приватизованих 16 кв. метрах прописано ще 6 (!) чоловіків, серед яких такі знані в Криму люди як кандидат в мери Ялти та депутат ВР автономії.

Жінка не розгубилась і одразу звернулась до адвокатів та преси. Зараз юристи готують позов до суду з вимогою виписати незаконних співмешканців Татарнікової. Прокуратура Ялти після розголосу цієї історії теж змушена була якось відреагувати, тож дала доручення міському управлінню міліції перевірити, чи мав місце факт службової підробки при реєстрації цих людей.

Сергій Ілаш - кандидат в мери Ялти, секретар ялтинської міськради

Поки журналістам вдалося ідентифікувати двох «підселенців». Першим виявився скандально відомий секретар міської ради Ялти, якого проштовхує на посаду мера Партія регіонів, Сергій Ілаш. Він приїхав до Ялти з Донбасу. За словами самого Ілаша, він винаймає готельний номер з власною кухнею, який обходиться його наче б то у 100 грн. за добу.

Щоправда місцеві журналісти у цю історію не вірять і вже підрахували, що подібний номер мав би коштувати Ілашу щонайменше 15 тис. гривень на місяць. А при його зарплаті у 6 тисяч подібна сума мала б бути не підйомною. Як і машина Toyota Prado, якою він володіє.

Крім цього, Ілаш примудрився обізвати циган, які заробляють гадання на ялтинській набережній, тваринками, чим викликав гнів ромської громади.

Іван Васютин - син колишнього нардепа від ПР, депутат ВР Крима

Другим ідентифікований «співмешканцем» Татарнікової виявився 24-річний син народного депутата України минулого скликання від Партії регіонів, депутат ВР АРК Іван Васютин, який теж родом з Донеччини.

За словами Татарнікової, на її адресу в Ялті постійно приходять офіційні листи на ім'я цих людей, але вона списувала усе на поштові помилки. Останнє, що вона одержала поштою, – це запрошення на майбутні вибори мера Ялти для всіх шістьох.

За матеріалами Крим. Кометарі.

партія регіонів крим скандал

Знак гривні
Знак гривні