Янукович забіг в Раду на 5 хвилин помовчати і послухати крики «Юлі – волю!», «Банду геть!»

Сьогодні президент Віктор Янукович завітав до сесійної зали Верховної Раду на присягу суддів. Провів він у парламенті тільки 5 хвилин.

"Регіонали" зустріли Януковича стоячи із оплесками. Депутати від "Батьківщини" вигуками "Юлі - Волю!", передає Gazeta.ua.

Опозиціонери розгорнули на своїх робочих місцях великий плакат із зображенням екс-прем'єра Юлії Тимошенко "Ні політичним репресіям — Україні волю". Поки двоє новопризначених суддів КС складали присягу, депутати від "Батьківщини" скандували "Юлі — Волю!".

На складання присяги прийшли також прем'єр Микола Азаров та голова КС. Після завершення процедури, що тривала 5 хвилин, керівництво держави покинуло Раду під вигуки опозиції "Ганьба!" та "Банду — Геть". Тричі опозиціонери вигукнули "Слава Україні — Героям слава!". Після чого склали плакат та сіли на свої робочі місця.

На своєму Фейсбуці "бютівець" Олександр Бригинець написав: "Наш німий гарант так і не зміг промовити жодного слова у ВРУ. Прийшов як клоун посидів, покивав головою і пішов геть. Ганьба такому Президенту!".

верховна рада янукович

Знак гривні
Знак гривні