Партія регіонів планує «посилити» фінальну акцію «Вставай, Україно!» своїми «спортсменами»

Опозиційні активісти заявляють, що представники Партії регіонів мають намір заблокувати всю Європейську площу для проведення власного мітингу і таким чином зірвати фінальну акцію "Вставай, Україно!" у Києві 18 травня.

Про це повідомляє прес-служба громадської організації "Наступ".

"Зокрема, один з жителів Мелітополя повідомив прес-службі ВК "Наступ" про те, що місцевий штаб Партії регіонів готує для відправки до Києва на акцію опозиції "Вставай, Україно!" близько 200 професійних "майданобайкерів". За його словами, регіонали мають намір заблокувати всю Європейську площу для проведення власного мітингу і активно скуповують масовку. Перевага надається особам спортивної статури", - йдеться в повідомленні.

Активісти зазначають, що на день раніше стало відомо про підготовку десяти автобусів з професійними пікетувальниками з Донецька.

Відомо також, що "молоді регіони" в Одесі активно займаються підбором охочих заробити на акції в Києві. Так, зокрема студентам пропонують до 100 гривень за годину роботи. В Одесі регіонали також активно залучають до акції осіб бійцівської зовнішності.

За інформацією громадської організації в столицю приїде близько 15 тисяч проплачених мітингувальників, регіонали спробують створити що завгодно масштабніше за опозиційний мітинг".

18 травня в Києві відбудеться заключний мітинг опозиції в рамках всеукраїнської акції "Вставай, Україно!", яку опозиція почала 14 березня.

партія регіонів акція протест влада

Знак гривні
Знак гривні