Найбільша танкова битва в історії (ВІДЕО)

Всім відомо, що найбільша танкова битва в історії відбулася в 1943 під Прохорівкою (Курська Дуга). Однак цей такий звичний та усім відомий факт є неправдою - найбільшою танковою битвою в історії та найбільшим танковим розгромом СРСР, через обмеженість та неспроможність військового керівництва, був бій під Дубном 23-29 червня 1941 року, коли Червона Армія під час невдалого контрнаступу втратила близько 2500 танків.

Історія цієї битви була викреслена з підручників радянською цензурою. Особливо ганебним було те, що радянські танки були значно кращими, ніж німецькі, і їх було більше. Однак навіть найкраща техніка не допоможе, коли до людей ставилися як до сміття, як це було у СРСР, а єдиним і головним способом ведення бойових дій було "за будь-яку ціну".

Ми радимо передивитися усі серії цього документального фільму, наприклад, серію про оборону Севастополя, коли вище військове керівництво утекло з полю боя, залишив гинути десятки тисяч бійців, які продовжували спротив.

Замість перегляду кіно-трешу від російського та радянського агітпропу про "мудрого жукова", "добрих енкаведістів", "веселих штрафбатівців", який ллється з телеекранів у ці дні, ми пропонуємо вам подивитися фільми на кшталт "Заборонена правда" або "Рівень Секретності".

Трохи менше ніж повністю того, що ми знаємо про події 1941-45 років є міфами, які до цих пір просуває Росія, як спадкоємиця СРСР.

До речі, битву під Прохорівкою теж важко назвати перемогою радянських військ.

відео війна історія правда

Знак гривні
Знак гривні