Віктор Федорович поспілкувалися з народом (ДЕМОТИВАТОРИ)

Сьогодні в Україні відбулася безпрецедентна акція – після тривалої мовчанки прес-служба президента влаштувала Віктору Януковичу «Діалог з країною» у режимі відео мосту.

Кілька тижнів на телеканалах крутилися ролики, які анонсували президентський «Діалог а країною». Проте місця, звідки відбуватимуться включення, були мало не засекречені. Єдиним офіційним місцем включення було анонсовано Майдан Незалежності в Києві. Тож, наприклад, якщо звичайний громадянин у Донецьку, Львові чи Одесі хотів поставити своєму президентові запитання, йому б зась це було зробити, адже куди б він мав іти?! Право на запитання надали обраним з різних засекречених місць України, тож Віктор Федорович у прямому ефірі уникнув незручних запитань. Чи могло бути по-іншому?

Представники ЗМІ, яким навіть вдалося дізнатися про місця включення, не змогли туди потрапити, адже, як, скажімо, в Одесі дитячий садок, з яким діалогував президент, був оточений міліцією і туди не пускали без медкнижки.

А на Майдані Незалежності взагалі відбулася сутичка за мікрофон – поставити питання президентові не пускали представників «Свободи».

Тож не дивно, що українці сприйняли спілкування президента з народом як піар-акцію й почали «клепати» демотиватори.

демотиватори янукович гумор

Знак гривні
Знак гривні