Дорогу ніхто не переорював? (ОНОВЛЕНО)

18:00, 06/11/2012, останнє оновлення Продовжується детективна історія із дорогою в селі Рибчинці. Наразі нам вдалося вийти на зв'язок із декількома жителями села Уланів, яке межує з Рибчинцями (див. карту нижче)

Вже два наших контакти стверджують, що працівники підприємства Юрчишина припинили роботи на дорозі, що знаходиться за селом Рибчинці, і яку він обіцяв зробити перед виборами. При цьому було прибрано щебень, який перед цим завезли для укріплення дороги.

Крім того, за повідомленням джерел з Уланіва та з Хмільника, керівництво одного з місцевих санаторіїв, власником якого є Петро Юрчишин, днями змусило людей залишити місце відпочинку - цим людям були видані путівки перед виборами, в рамках доброчинної кампанії кандидата.

Ми продовжуємо шукати інформацію про цього кандидата та його вчинки після виборів: якщо хтось з наших читачів має на цю тему повідомлення - будь ласка, напишіть нам на редакційну пошту texty.org.ua на gmail.com

14:00б 06.11.2012 За повідомленням Gazeta.ua інформація про те, що кандидат в депутати переорав дорогу, яку збудував перед виборами виявилася недостовірною. Це змогла встановити знімальна група телеканалу 1+1, яка виїжджала на місце подій.

Ми отримали інформацію про дорогу приблизно о 18-00 05 листопада, від місцевого жителя, телефоном, з багатьма подробицями але без підтверджуючих фото- або відео- матеріалів.

У випадку, якщо інформація від знімальної групи 1+1 (про те, що побудована дорога не була знищена) є достовірною, ми приносимо вибачення герою публікації Петру Юрчишину.

Наразі ми намагаємося з'ясувати додаткову інформацію, що ж все таки відбулося після виборів з новими дорогами у цій місцевості, та отримати підтвердження якоїсь з версій.

Це не та дорога. Сподіваємось, пан Юрчишин збудував кращу.

редакційне

Знак гривні
Знак гривні