Почалися фальсифікації. Затягується підрахунок голосів на опозиційнихокругах. ОНОВЛЕНО 12.31

Результати на східних округах де виграють регіонали пораховані на 80%, іноді на 100%. А в Центрі і на Заході, де високі шанси виграти у опозиційних кандидатів, в середньому станом на 11.00 понеділка опрацьовано близько 40 - 50% протоколів. Так, наприклад, у Броварах де за екзит-полом з великим відривом виграє опозиційний кандидат Павло Різаненко опрацьовано тільки 5% протоколів.

Така сама ситуація в і київських округах, наприклад, Віктор Чумак, що балотується за округом у Києві, заявляє, що окружна виборча комісія фальсифікує результати виборів на користь Олеся Довгого. Про це він повідомив у коментарі "Українській правді". "Приймаються, всі протоколи, де виграє Довгий. Інші протоколи відправляють на доопрацювання. А на доопрацюванні з ними щось відбувається. Прямо на сходах окружкому виймають бюлетені", - сказав Чумак.

Віктор Чумак просить усіх небайдужих громадян, міжнародних спостерігачів та журналістів їхати на бульвар Праці, 1, де розташована окружна виборча комісія.

Оновлено 12.31

Стало відомо, що у Шевченківському районі фальсифікації відбуваються на користь Віктора Пилип шина, котрий з мінімальним розривом випереджає свободівця Юрія Левченка.

Левченко закликає збиратися під ОВК за адресою Щербакова 37

Аналогічна ситуація в окрузі 222 в Солом"янському районі, де балотується кум Табачника Максим Луцький.

Так само – на окрузі 217, що на Оболоні, де Олександр Бригинець з "Батьківщини" намагається подолати ще одного члена молодої команди Черновецького Вадима Столара.

Журналіст Сергій Левченко у своєму блозі зазначає: "Тут порахували менши 4 відсотків бюлетенів, тоді як в решті округів Києва – від 18 до 54 відсотків! Що це, як не ознака фальсифікації?!"

фальсифікації вибори-12

Знак гривні
Знак гривні