Чорнуху на УДАР ллють дружно, наче з одного відра. На Заході - Свобода, на Сході – Партія Регіонів

"Ця інформація масово поширюється, як на Сході та Півдні, так і на Заході країни. В одних газетах Кличка називають непатріотом і русофілом, а на півдні України роблять з мене мало не нациста. За нашими даними, газети на Півдні поширює влада, а на Заході - тернопільський штаб партії "Свобода", - цитує Кличка офіційний сайт партії.

Політик підкреслив, що на всі звернення до правоохоронних органів з приводу порушення виборчого законодавства, партія наразі не отримала жодної реакції.

Антикличківська агітація Свободи

Більше того, в цих зверненнях мова йде не лише про порушення виборчого законодавства, а наводяться конкретні факти розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

"Ми хочемо, щоби правоохоронні органи звернули увагу на те, що не настав день виборів, а керівництво країни вже заявляє, що вибори пройшли чесно і прозоро", - зазначив політик. "Про яку чесність і прозорість може йти мова, коли у нас на руках величезна кількість фактів про порушення законодавства, на які ніяк не реагують правоохоронні органи", - заявив Кличко.

Одночасно на Донбасі регіонали налягають на чорний піар. Про це пише відомий місцевий блогер frankensstein. Зацитуємо: «У поштових скриньках донеччан з'явилися чорнушні матеріали, спрямовані проти партії УДАР і Віталія Кличка.

Брудну роботу боязкуватий хлопці з ПР, як завжди, виконують чужими руками.

Для мочилова опонентів з небуття була реанімована стара добра газета "Слов'янські новини", формальний засновник якої - давно вже мертва "Слов'янська партія".

У перервах між виборами газета, зрозуміло, не виходить, і використовується тільки для зливу чорнухи.

За допомогою цього ж листка в 2004 році в Донбасі мочили Ющенка.

Тепер мочать уже Кличко. У ходу - все ті ж штампи про "страшних оранжоїди".

Кличко закидають ненависть до всього російського і підтримку Ющенка в 2004 році. З точки зору регіоналів - це жахливий злочин, гірше якого нічого не може бути.

Зверніть увагу, що головний компромат проти Кличка - його фото поряд з колишнім президентом.

Найбільш провокаційний і підступний момент - це зображення фальшивої листівки в правому нижньому кутку, надрукованій самими ж регіоналами і видаваний ними за спільну рекламну продукцію УДАРу та "Свободи".

Так мочать Кличка Регіонали

Про цю фальшивку, до випуску якої ні УДАР ні "Свобода" відношення не мають, я розповідав в цьому пості.

Тепер регіонали з її допомогою компрометують партію Кличка в своїй газетці».

Джерело: Інфопорн

Зміст цієї новини не заперечує того, що прохідна частина списку УДАРУ могла би бути набагато кращою

УДАР вибори-12 регіони

Знак гривні
Знак гривні