УДАР зняв 32 мажоритарників на користь Обєднаної опозиції і самовисуванців. Зокрема і конкурента Донія

У це ніхто не вірив і це дійсно прогрес. Вперше за історію незалежної України якась партія знімає своїх кандидатів заради спільної мети. Щопрапвда прогрес половинчатий, бо Обєднана опозиція, у своєму найгіршому амплуа, відмовляється знімати кандидатів, рейтинг яких поступається рейтингу ударівців. Якщо ОО і далі діятиме у традиційному стилі, то більшість депутатів від Києва поповнять лави влади. В багатьох київських округах стандартна ситуація - лідирує провладний самовисуванець, а відразу за ним представники Удару і ОО з майже однаковим рейтингом.

"Ми розраховуємо на те, що ВО "Батьківщина", виходячи з тих самих міркувань, відкличе своїх кандидатів з 22 округів", - йдеться в заяві.
У партії зазначають, що єдиним критерієм вибору кандидатів є забезпечення результату – недопущення перемоги Партії регіонів – а не особисті амбіції політиків чи політичних сил.

"Шестеро кандидатів від "УДАРу" знімаються на підтримку опозиційно налаштованих самовисуванців. Ми розраховуємо, що цих самовисуванців ми підтримаємо спільно з "Батьківщиною", - йдеться також у заяві.

"В округах, де перемога представників влади не є імовірною, або де зняття кандидатури від "УДАРу" чи "Батьківщини" не змінює ситуації на окрузі, ми виходимо з принципу політичної конкуренції і закликаємо виборців підтримати демократичну силу, чия позиція їм ближча", - зазначають також у партії.

Округи в яких УДАР зняв своїх кандидатів і округи в яких він пропонує знятися кандидатам Об'єднаної Опозиції дивіться тут.

Про те, як потрібно діяти опозиційним силам, аби не дати владі сформувати конституційну більшість читайте тут

Зїзд на якому зняли кандидатів на користь більш популярних суперників

надія вибори-12

Знак гривні
Знак гривні