Рятуючи ТВі: кілька тисяч людей мітингують на захист опального телеканалу

На Михайлівській площі у Києві продовжується акція на підтримку телеканалу ТВі. До неї долучилися кілька тисяч чоловік. Люди продовжують підходити, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Також на акції присутні дуже багато політиків. Зокрема, один з лідерів Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк, нардепи від різних політичних партій: Андрій Павловський, Микола Томенко, Юрій Гримчак, Олександра Кужель, Володимир Яворівський, Валентин Наливайченко, В'ячеслав Кириленко та представники ВО "Свобода".

Спочатку політикам вирішили слово не давати. Першими виступили учасники Ініціативної групи "Першого грудня" Вадим Скуратівський та Євген Сверстюк.

Правоохоронців на площі не багато. Водночас, люди скаржаться, що перед початком акції сьогодні закрили фунікулер, який якраз піднімається до Михайлівської площі. Через це багатьом довелося довше добиратися до місця мітингу.

Нагадаємо, 5 вересня основний супутниковий телеоператор в Україні "Воля" виключив ТВі зі свого стандартного сервісу. Канал в даний час доступний тільки для глядачів, які підписалися на найдорожчий пакет.

акція протест мітинг телебачення цензура

Знак гривні
Знак гривні