Група українців застрягла в Дубаях

Сьогодні, 5 вересня, близько 7:00 за київським часом літак Авіакомпанії МАУ виконував рейс Дубаї – Київ. Після посадки пасажирів на борт з’ясувалося, що не заводиться один з двигунів.

«Спочатку на літак посадили вчасно. Начебто вже почали розганятися, як раптом зупинилися – сидимо, чекаємо в літаку, діти оруть на повну. Нам кажуть: технічні проблеми виникли. Через деякий час повернули усіх до терміналу.

Години зо три просто чекали незрозуміло чого, нам нічого не пояснювали. Потім вийшов місцевий представник аеропорту – почав пояснювати, мовляв, один з двигунів не завівся - не зрозуміло, як цей літак сюди долетів взагалі», - розповіла за допомогою інтернету пасажирка Анна Д. Її також повідомили, що деталь літака, яку треба замінити, привезуть з Києва – але не сказали, коли це відбудеться і скільки часу займе ремонт.
До сих пір кілька десятків пасажирів лишаються в лаунж-залі аеропорту міста Дубаї, куди їх запросили гостинні господарі аеропорту. В залі є телебачення та інтернет, українців також нагодували.

«Тут немає жодного представника МАУ, нами займається якийсь аеропортовий шейх – а до авіакомпанії додзвонитися неможливо», - каже Анна.

подорожі скандал

Знак гривні
Знак гривні