Дістали черги? Чоловік влаштував стрілянину в Центрі видачі закордонних паспортів

Чоловік влаштував стрілянину в дворі Міжрегіонального центру видачі паспортних документів, що в столичних Бортничах, на вул. Леніна, 64.

О 10.15 чоловік вийшов злий на ганок установи, матюкався. Витяг пістолет із чорної шкіряної сумки, яка висіла в нього на плечі. Після слів "Скільки можна, я вже п'ятий раз сюди приходжу" вистрілив у землю, повідомляє Gazeta.ua. Люди полякалися, жінки пищали, всі забігли в приміщення.

До стрілка відразу підбігли троє чоловіків із черги. Один із них вибив ногою пістолет, інший зняв свого паска, і зв'язав ним зловмисникові руки. Через 10 хвилин приїхала міліція.

Чоловік, на вигляд 40 років, спортивної статури. Одягнений у джинси, майку, на шиї - масивний золотий ланцюг. Просить витягти ліки з сумки.
Каже, що погарячкував, не стріляв у людей.

"Злочинець за підробленим внутрішнім паспортом прийшов робити закордонний. Працівники виявили невідповідність у документі. Він стояв та чекав на видачу паспорта, у цей час вистрілив у землю. Наші працівники його затримали. Цей чоловік приходив до нас вперше", - розповів співробітник Центру видачі паспортів.

Поки що правоохоронці не коментують цей інцидент. Однак в останні кілька тижнів ЗМІ повідомляють про небувалі черги в Міжрегіональному центрі видачі паспортних документів.

Як пише кореспондент "Комсомольської правди в Україні", приїхавши до центру о 6:40, вона була 26-ю в черзі, документи подала о 10:30, а сфотографувалася на паспорт у пів на дванадцяту.

Багато тих, хто подає документи, займають чергу до світанку, а потім очікують і досипають у машинах і навіть наметах. Більше 80 людей "живої черги" там за день приймають рідко.

У Міжрегіональному центрі кажуть, що намагаються вирішити проблему черг: "На день ми приймаємо по 100-150 осіб, 20 із яких проходять через онлайн-реєстрацію. Роботою співробітники завалені з самого ранку, і рук просто не вистачає. Ми вже думаємо про те, щоб розширити штат. Адже тоді зможемо обслуговувати ще більше людей".

Черги в самому Центрі.

Черги в дворі Центру.

злочин кримінал влада

Знак гривні
Знак гривні