Мат як рушійна сила українського бізнесу. Селекторна нарада в одній з горілчаних компаній

Ми довго вагалися, чи вішати цей ролик (тим більше, що це аудіо, а не відео), але все таки вирішили повісити - він яскраво показує специфічний стиль ведення бізнесу в нашій країні. УВАГА - ненормативна лексика!

Вважаємо, що попри ненормативні висловлювання цей запис становить суспільну цінність і люди мають його почути "Значит, времени у тебя, дебил, бл...ь, до 15-го числа, бл...ь! До 15-го числа, бл...ь, не выполнишь, бл...дь, идеальные точки - Тихонов, фиксируй! - пойдешь на...й отсуда, придурок, бл...ь, без денег!"

Судячи з розмови, йдеться про щось на кшталт селекторної наради керівництва однієї з передових вітчизняних горілчаних компаній із регіональними представниками-дистриб'юторами.

Судячи з імені і по-батькові головного виступаючого (його учасники наради називають "Євген Олександрович") і прізвища його підлеглого ("Тіхонов"), ідеться про компанію "Хортиця" (власник бренду Євген Олександрович Черняк) і її дистриб'ютора "Мегаполіс" (гендиректор Олексій Тихонов). Це наше припущення - бо ми не знаємо, хто записав і повісив цей ролик в інтернет.

Підтвердження того, що йдеться про "Хортицю" - з вуст головного злітає фраза "продукт абсолютної якості", яку часто можна почитати в інтерв'ю Черняка для ЗМІ.

Власне, за наведеним нижче лінком і сам Черняк не заперечує, що його спілкування з підлеглими є гарячим:

"Мои же люди, сумевшие дорасти до уровня фирмы, обласканы, облизаны, для них созданы комфортные условия работы, они общаются со мной без посредников и, главное, они обязаны спорить, конструктивно. У нас 99% решений принимается коллегиально.

С этими ребятами порой идет такая рубка, что сложно и описать. Вы не представляете, какие слова звучат, как долго и напряженно мы обсуждаем практически каждую тему. 90% своего времени я трачу на обсуждения, потому что в итоге вместе принимаем правильные решения, в разы сокращающие путь к успеху".

Можна сперечатися щодо того, чи може керівник дозволяти собі вживати таку емоційну лайку на адресу підлеглого. Зрештою, це особиста справа підлеглого - терпіти таке ставлення з боку начальства.

З іншого боку, навряд чи можна заперечити істину в таких словах екстравагантного, але активно спраглого успіху Черняка: "Вам хоч 5 тисяч дай, хоч 25 тисяч, хоч вихідний субота, хоч ні - ви починаєте працювати тільки після пі...юліни!"

відео економіка запоріжжя фріки

Знак гривні
Знак гривні