Молодих регіоналів спіймали на тому, що їх фінансує аферист Мавроді

Піраміда «МММ-2011», організована Сергієм Мавроді, виступила офіційним партнером організації «Молоді регіони» під час проведення молодіжних масових заходів на Одещині.

«У п´ятницю та неділю в Іллічівську Одеської області відбулися масові заходи в клубах міста. Організовувало їх, як випливало з афіш по місту, відділення «Молодих регіонів». Спонсором ж усього виступала одна компанія - МММ Сергія Мавроді», - повідомив виданню "Коментарі" керівник громадянської кампанії «Ви+Ход» Антон Дмитрієв.

Раніше Мавроді заявив про створення піраміди МММ-2012, яка буде новою структурою, тому чуток про неї в пресі не буде. При цьому МММ-2012 не скасовує МММ-2011: кошти, які буде отримувати нова піраміда, частково підуть в стару. Щоб усі вкладники не переклали кошти зі старої піраміди в нову, в старій будуть вищі відсотки за вкладами. В іншому, за винятком деталей з нарахування бонусів, піраміди відрізнятися не будуть.

30 травня 2012 року в усіх філіях фінансової піраміди МММ-2011, заснованої Сергієм Мавроді, були повністю припинені виплати вкладів. Організатор фінансових пірамід МММ Сергій Мавроді закликав вкладників ходити по квартирах і збирати кошти на його новий проект МММ-2012.

афера кримінал одещина

Знак гривні
Знак гривні