Фанати у Львові переброньовують готелі на довше та до ранку заважають львівянам спати скандуваннями Україна! (ВІДЕО)

Європейським фанатам дуже сподобалось вболівати за свої збірні у Львові. Вони активно переброньовують готелі на довший період та скандуть "Україна".

Туристи, які приїхали на дні матчів, переброньовують тут місця, щоб залишитись на довше. «Слід відзначити, що протягом Чемпіонату збільшився середній час перебування іноземців у Львові. Туристи виявляють бажання залишитись у нашому місті на довше і переброньовують номери уже у Львові», - зауважила в. о. начальника управління туризму Львівської міської ради Галина Гриник.

«У нас була група з Португалії. Частина поїхали, але четверо залишилися. Ці вболівальники приїхали 9 червня, залишилися спочатку до 13-го, а потім попросили пожити ще довше. Деякі датчани приїхали на два дні, лише щоб подивитись матч. Але побачивши Львів, вони захоплені і хочуть тут ще залишатися.

Нещодавно приїхало четверо людей з Німеччини, які забронювали місця на два дні до матчу. Вони вже одразу кажуть, що хотіли б залишитися на довше, якщо є така можливість.

Найбільше всі вражені щирістю самих львів’ян, а також архітектурою міста. Туристи розказують, що коли про щось запитують перехожих, а ті не знають іноземної мови, ці люди все одно намагаються чимось допомогти, якось все пояснити», - зазначила власник хостелу «На Театральній» Леся Дрозд.

Особливо Львів припав до серця німецьким вболівальникам. «Львів став щасливим для нас містом! Ми двічі тут перемогли! «Арена Львів» і місто наповнені позитивом!», - каже Девід.

Німці обіцяють повернутися до Львова. «Ми хочемо бути тут ще! І грати у футбол теж хочемо! Чекайте на нас ще!», - кажуть німецькі вболівальники.

Учора, після перемоги команди Німеччини над збірною Даніїї, німецькі вболівальники влаштували на площі Ринок гуляння, які завершилися аж на світанку. Окрім гасел на підтримку своєї команди вони з незначними перервами скандували "Україна!" Львів’яни вже звикли до гучних забав німців: «Німці по-справжньому вміють веселитися, я вже знаю всі їх пісні на пам’ять», - каже львів’янин.

За матеріалами: Інформаційний центр «Україна-2012» та uefaeuro2012.lviv.ua

Читайте також: Німці у Львові. Українська гостинність та газетні страхи

фанати євро-12 львівщина

Знак гривні
Знак гривні