Регіоналів явно дратують іноземці в футболках з Тимошенко. Опозиції пообіцяли за це надавати по руках

Партія регіонів заявляє рішучий протест "проти використання спорту в брудних політичних іграх" і погрожує опозиції "надавати по руках".

"Всупереч похмурим прогнозам доморощених "борців з режимом" в нашу країну приїхали десятки тисяч іноземних вболівальників та просто гостей. Українці всіх зустрічають з традиційною гостинністю. Але, мабуть, це не влаштовує тих, хто керується принципом "чим гірше, тим краще", - зазначає прес-служба Партії регіонів.

За їхніми словами, опозиціонери відмовляються прийти на стадіони, щоб разом із співвітчизниками підтримати національну збірну України.
"Але при цьому влаштовують провокації в підворіттях і шоу з роздачею футболок з гаслами, набридлими навіть їхнім власним виборцям", - підкреслили в ПР.

"Набивши руку на "страшилках" про "неготовність України до Євро-2012", тепер політичні підбурювачі переключилися на поширення через соціальні мережі та Інтернет-сайти повідомлень про нібито підготовлювані побиття іноземних уболівальників. Заздалегідь покладаючи вину за це на своїх політичних опонентів", - додають регіонали.

"Всі, хто грає з вогнем, і їхні посібники отримають по руках. Упевнені, що справжні любителі футболу дадуть справедливу оцінку діям провокаторів від опозиції", - підсумували в Партії регіонів.

Регіоналів дратує, що іноземці ходять в футболках з Юлією Тимошенко.

політика регіони євро-12 футбол влада

Знак гривні
Знак гривні