ЄвроЗВІЗДЄЦ: розплавлений асфальт, прорвані труби, недобудований кемпінг для фанатів, підтоплена фан-зона (ОНОВЛЕНО)

Сором, основна емоція яка виникає коли читаєш повідомлення про те, як ми зустрічатимемо гостей Євро-12. До першого матчу у Києві, який заплановано на 11 червня, залишились численні дні. І попри запевняння влади через рекламу та різноманітні заяви, що вона "чекає на Євро", столичні реалії це фактично заперечують.

З вчорашнього вечера перекрито рух по вулицям Барбюса і Федорова, що поблизу НСК "Олімпійський". Вчора там розплавився та провалився асфальт через прорив труби з гарячою водою.

Такими мають шанс побачити гості Євро околиці НСК "Олімпійський".

А напередодні пафосного відкриття 1 червня Андріївського узвозу, на цій вулиці прорвало трубу. Не зважаючи на реконструкцію, яка коштувала місту 45 мільйонів гривень, кияни і гості міста могли спостерігати брудний фонтан просто посеред дороги. Водяний гейзер одразу ж охрестили "Фонтаном Попова на узвозі".

Фонтан Попова на узвозі.

Та найбільш екзотично виглядає кемпінг, якийвлада мала побудувати для шведських фанатів на Трухановому острові. Брудний пляж, перекопана ямково-горбиста зона кемпінга, неохайно збиті з тирсоплити літні душові, відсутність медчастини, купи сміття – ось що можна побачити у єврокемпінгу за два дні до заїду перших уболівальників.

Ось так виглядає медчастина кемпінгу для фанатів.

Більше фото тут

ОПОНЛЕНО 21:20
А під час сильної зливи ситема водовідводу не справилася і вода затопила фан-зону на Хрещатику

євро влада будівництво абзац

Знак гривні
Знак гривні