Поляки проти русского міра. Варшава відмовила Москві у відкритті Російського дому на Євро-2012

Під час проведення чемпіонату Європи з футболу у Варшаві не буде працювати традиційний для великих міжнародних змагань "Російський дім".

"Спочатку Російська федерація спорту і Всеросійське об'єднання вболівальників планували організувати "Російський дім" на час проведення Євро, однак влада Варшави не змогли запропонувати відповідних приміщень, а також неформально попередила про його небажаність", - стверджує джерело зі спортивних кіл Росії.

Крім того, РФС було відмовлено в оренді приміщення Торвор - спортивного комплексу в центрі Варшави - у зв'язку з тим, що його території свого часу проходила церемонія прощання із загиблими в авіакатастрофі під Смоленськом 10 квітня 2010 року.

Російська делегація прибула до Варшави і розмістилася в готелі "Брістоль", де для команди зарезервований цілий поверх .У рамках групового етапу Євро-2012 збірна Росії зіграє всі три матчі в Польщі. Перший з них відбудеться 8 червня у Вроцлаві з командою Греції. 12 червня росіяни зустрінуться з поляками, а 16 червня - з греками.

Джерело: Newsru.com

польща росія євро

Знак гривні
Знак гривні