Над Шуфричем збираються хмари - ЗМІ говорять про обшуки, політик все заперечує

Новина про обшуки в квартирі та офісі політика Нестора Шуфрича з'явилася вчора ввечері, 29 травня, одразу в кількох інтернет-виданнях. Попри те, що цю інформацію не підтвердили в Службі безпеки України, знімальна група телеканалу "1+1" виїхала до будинку Шуфрича та побачила, як з його помешкання помічники політика виносять речі. Сам Шуфрич на дзвінки журналістів не відповідає, а його прес-служба повідомлення про обшуки називає провокацією.

Згідно вчорашніх повідомлень ЗМІ, заступником секретаря РНБО Нестором Шуфричем зацікавилася СБУ - через його бізнес-конфлікт із Миколою Рудьковським, колишнім міністром транспорту.

"Цими днями в окремих засобах масової інформації вперто мусується штучно запущена не правдива інформація, про начебто обшуки, які проводилися в моєму помешканні. Незважаючи на мої неодноразові спростування цієї неправдивої інформації, її продовжують розповсюджувати та тиражувати", - говориться в коментарі політика, поширеному сьогодні його прес-службою.

"Розцінюю це, як вияв чорного піару, що має на меті дискредитувати нас, як єдину політичну команду, посіяти сумніви і невпевненість", - додає Шуфрич.
Він також заявив, що "ця технологія не матиме успіху, так як не мали успіху жодні інші брудні інсценізації, за допомогою яких були спроби розколоти нашу політичну силу, або дискредитувати наших соратників".

Втім, як кажуть в народі, диму без вогню не буває. Не виключено, що ця історіями з обшуками матиме ще продовження.

обшук шуфрич сбу

Знак гривні
Знак гривні