Влада хоче ліквідувати партію, яка може стати альтернативою нинішнім політикам (ВІДЕО)

Державна реєстраційна служба має намір ліквідувати політичну партію Демократичний Альянс. Про це йдеться в листі Укрдержреєстру на адресу партії.

Зокрема, в листі зазначається, що державна служба готує документи для суду про ліквідацію Демократичного Альянсу у зв’язку з порушенням процедур реєстрації.

«Всі необхідні процедури щодо реєстрації осередків в більшості областей наша партія виконала завчасно. Бажання Укрдержреєстру нас ліквідувати я напряму пов’язую з нашою активністю по боротьбі з корупцією в Нафтогазі. Головного реєстратора призначають на Банковій, і, думаю, йому звідти вже донесли своє невдоволення нашою активністю», - зазначив голова партії Демократичний Альянс Василь Гацько.

Василь Гацько також повідомив, що подібні диверсії реєстраційної служби проти Демократичного Альянсу не зупинять боротьбу з корупцією в Нафтогазі та інших відомствах.

Політична партія Демократичний Альянс зареєстрована 07 вересня 2011 року. Станом на 7 березня 2012 року партія зареєструвала 15 осередків.
З березня 2012 року Демократичний Альянс веде боротьбу з корупцією в Нафтогазі, зокрема, вимагає опублікувати план державних закупівель. 230 березня під стінами НАК «Нафтогаз» партія Демократичний Альянс організувала протест проти масштабної корупції та зловживань в компанії. При спробі розгорнути табір міліція застосувала до демонстрантів силу. 6 квітня активісти партії встановили памятник корупції в Нафтогазі “Золотий Унітаз”. 20 квітня під стінами НАК «Нафтогаз» активісти партії Демократичний Альянс провели лежачий протест проти корупції на підприємстві. 6 квітня партія Демократичний Альянс подала близько 20 заяв про злочини в Нафтогазі до прокуратури.

На фоні політичного хламу у владі і опозиції ДемАльянс виглядає, як справжня партія з живими осередками і справжніми членами. До того ж на відміну від "Свободи" і КПУ, які теж мають ознаки реального членства ДемАльянс сповідує дійсно демократичні і проукраїнські погляди.

Схоже, що система інтуїтивно відчуває інородне тіло і намагається відторгнути його

демократичний альянс корупція партія влада

Знак гривні
Знак гривні