Пограбування Привату в Донецьку :Нападение..вы какие-то такие страшные фразы говорите, - черговий міліції не хотів приймати виклик. (АУДІО)

З'ясувалися нові подробиці стосовно нападу на відділення ПриватБанку в Донецьку з п'ятьма вбитими 29 грудня 2011 року, під час якого нападники вбили п’ятьох людей. Міліція не хотіла виїздити на місце злочину.

Оператору служби охорони Нові технології охорони, що забезпечувала безпеку VIP-відділення Приватбанку в Донецьку, довелося зробити два дзвінки в міліцію, щоб викликати наряд на місце скоєння розбійного нападу.

Про це стало відомо після того, як учора, 22 лютого, користувач UASecurityUA соціальної мережі youtube.com виклав два записи розмов оператора служби охорони банку з міліцією.

Зокрема, в першій розмові співробітник міліції відмовився приймати повідомлення про напад на VIP-відділення банку, мотивуючи це відсутністю деталей.

Після цього оператор Нових технологій охорони зв'язалася з мобільною групою служби охорони, яка повідомила про труп на місці нападу.

Потім вона знову зателефонувала до міліції, при цьому оператор кілька разів просив повторити інформацію і був дуже здивований наявністю трупа.

Нічого дивного, у нас так з людьми говорять більшість персоналу чи то в держустановах чи то в приватних.

Джерело Інфопорн

міліція скандал донецьк банки злочин

Знак гривні
Знак гривні