На підході iPad 3: чотири ядра, 4G та екран 2048 × 1536

Аналітична агенція Bloomberg змогла "допитати" трьох осіб, яким відомі плани компанії Apple щодо випуску планшета iPad 3. Пристрій має з'явитися на ринку у першому кварталі 2012 року.

Згідно з оприлюдненою інформацією, планшет Apple третього покоління отримає потужний 4-ядерний процесор ARM Cortex. Його виробник поки не уточнюється. Крім того, в цьому пристрої буде використовуватися дисплей Retina Display, подібний до дисплеїв у смартфонах iPhone 4 і iPhone 4S. Проте фізичні розміри дисплея і його розподільча здатність також поки не названі.

Раніше повідомлялося, що дисплей в iPad 3 отримав розподільчу здатність 2048 × 1536 пікселів і подвійне світлодіодне підсвічування. Додатково повідомляється, що в планшеті Apple iPad 3 буде впроваджена підтримка високошвидкісного стандарту бездротового зв'язку 4G LTE. Це дозволить використовувати пристрої в бездротових мережах наступного покоління операторів стільникового зв'язку AT&T і Verizon.

Додатково джерела повідомили, що партнери компанії Apple в Азії вже приступили в цьому місяці до процесу виробництва компонентів для нових планшетів iPad 3. Початок збірки готових пристроїв заплановано на лютий цього року.

Раніше повідомлялося, що офіційний реліз планшетів Apple третього покоління відбудеться в першому кварталі 2012 року, проте точна дата цієї події наразі точно не відома.

гаджети технології

Знак гривні
Знак гривні