Ода рагулізму, або двісті доларів за USB-кабель для мобілки

Що може бути гірше за бездумне споживання? Відповідь - коштовне бездумне споживання. Що думають про рагулів з телефонами Vertu на Заході:

Чи знаєте ви що Нокіа має підрозділ, що робить телефони для дурних багатих людей?

Так, мова про Vertu - що має довгу історію із виробництва цеглино-фонів розміром з настільний калькулятор. Тих самих, які ще схожі на драконячі екскременти, обсипані дорогоцінним камінням.

Весь час на декілька кроків позаду прогресу, вони нещодавно анонсували свій перший телефон із сенсорним екраном та системою Сімбіан, що має сильно вдарити по позиціям моделі Prada від LG.

Сумна реальність Vertu в тому, що це найкращий приклад наскільки чужим є бізнес гаджетів для індустрії розкошів.Технологічні елементи якості та адекватності сучасних телефонів настільки швидко змінюються, що виробники дорогих брязкалець з дизайном "родом з вісьмидесятих" просто не можуть за ними гнатися. Найбільш адекватні покупці такого товару давно зрозуміли, що краще технології, ніж традиційна демонстрація власної важливості за допомогою тупих/дорогих іграшок від Vertu, і замовляють собі наприклад, золоті корпуси для останньої моделі iPhone.

Хоча майбутнє підрозділу не визначено -- Nokia постійно намагається його позбавитися - Vertu все таки розуміють потребу у комунікації з своїми улюбленими клієнтами - нафтовими вдовами і драг-ділерами (та українськими політиками - ред.) Вище ви можете побачити "Високошвидкісний Кабель Даних USB 2.0" що разом з доставкою буде коштувати щасливому власнику якихось 200 доларів США (на ринку може легко купити такий самий приблизно за 2 долара, тобто у сто разів менше)

Одним словом - воістину, будь-яка модель Vertu може розказати про свого носія занадто багато. Недаремно цей телефон називають найкращим способом розлучити гроші з їх багатими власниками - після кокаїну, звичайно

рагулі культура споживання

Знак гривні
Знак гривні