Люта війна Анонімусів: у відкритий доступ викладені дані поліцейських, інформаторів та результати прослушки

Поки у Лондоні продовжуються погроми, а в Україні - відбуваються бурхливі події навколо арешту Юлії Тимошенко, група кібер-активістів з Анонімуса та дружніх хакерських колективів продовжує зламувати урядові веб-сайти у різних країнах і викладати секретну інформацію в публічний доступ. "За людей, проти урядів"

У відповідь на арешт декількох своїх учасників, вчора група оприлюднила 10Гбт важливих даних про поліцейський персонал та інформаторів, які вона отримала після зламу ряду сайтів в 11 штатах США.

Персональна інформація, е-мейли, номери соцстрахування та деталі кредиток - все потрапило у відкритий доступ. Злам в рамках операції AntiSec здійснив підрозділ Анонімуса - група LulzSec, що відновила свою діяльність.

Також, на вихідних бразильська гілка LulzSec отримала доступ 8Гбт даних поліцейського прослуховування, і днями її оприлюднить. Із демо-версії вже зрозуміло, що в країні розгорнеться масштабний корупційний скандал.

У відповідь на погрози влади Еквадору, Анонімус оприлюднив персональні дані 45,000 місцевих поліцейських.

Офіційний веб-сайт сирійського Міністерства оборони був атакований, у відповідь на криваве придушення виступів місцевого населення. Анонімус обіцяє надати допомогу усім гнаним і голодним.

Також, на рахунку Анонімусів і зламані персональні екаунти багатьох офіційних осіб (остання жертва - міністр внутрішніх справ Колумбії)

* * *

Сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам читачів.

Якісна і нерозважальна журналістика, яка працює в інтересах публіки, потребує затрат і в принципі не може бути прибутковою. Але натомість вона є суспільним надбанням, як, наприклад, чиста вода.

Тому фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Наш рахунок на ПейПел: ykarchev@gmail.com

Наш гаманець у гривнях на ВебМані
U336801545841

Гроші на рахунок можна слати і на телефон
096 551 68 93

- це Київстар, телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com

Ви можете підтримати ТЕКСТИ також і тим, що поширите цей матеріал і ці реквізити в соціальних мережах.

анонімус hack

Знак гривні
Знак гривні