Хакери з групи LulzSec сьогодні вранці зламали усі вебсайти News Corp Руперта Мердока

Оновлено: під час слухань в парламенті медіа-магната атакували пластиковою тарілкою, заповненою піною для гоління. Відео та фото можна побачити тут (у жінки Мердока непоганий удар правою через верх)

Відчуваючи, що у цій вкрай хаотичній історії з найбільш знаменитим світовим медіа-магнатом хаосу недостатньо, LulzSec вдалося на декілька годин припинити роботу веб-сайтів видань The Sun, The Times and The Sunday Times, та ще декілька десятків інших, менш-відомих, веб-представництв News Corp

На першій сторінці TheSun.co.uk хакери розмістили придуману історію про те, що Руперта Мердока знайдено мертвим. Причина смерті - він з'їв значну кількість палладію (дорогоцінний метал, часто добувають з платінової руди) (своєрідна алюзія на міф про царя Мідаса).

Хакери також оголосили, що у них в руках тепер значна частина е-мейл архівів компанії, які вони незабаром оприлюднять, щоб допомогти поліції. Так, пароль заступника Мердока Ребеки Вейд для адреси rebekah.wade@the-sun.co.uk, як виявилося, був "63000" (номер гарячої лінії газети )

Натомість, сьогодні Мердок дає свідчення в британському парламенті, з приводу дій редакторів, журналістів та ряду керівників компанії - які знаходили інформацію для таблоїдів незаконними способами, і платили хабарі поліції.

преса анонімус скандал

Знак гривні
Знак гривні