Найцікавіші культурні події цього тижня, 11-17 липня (у анонсах від Платформи)

Цього тижня в Одесі розпочинається другий Одеський міжнародний кінофестиваль, на який приїдуть дуже багато цікавих гостей, вони даватимуть майстер-класи в рамках Літньої школи. І, звичайно, багато різних подій будуть у Києві: журналістика, бізнес, мистецтво та кіно!



У понеділок пропонуємо відвідати презентацію й обговорення аналітичної доповіді "Нова влада: виклики модернізації", де ви зможете ознайомитися з поглядом незалежних експертів. Ввечері в арт-клубі "44" демонструватиметься стрічка "Матч-пойнт", знята режисером Вуді Алленом. Або ж можете завітати на зустріч із письменником Сергієм Жаданом, присвячену запису аудіоверсії роману "Ворошиловград".



У вівторок будуть дві бізнес-події: вранці – семінар на тему "Маркетинг у стартапі + побудова калалів" від бізнес-інкубатора GrowthUP, увечері – вебінар, присвячений провідній світовій бізнес-школі INSEAD. Або ж можете присвятити вечір походу в кіно – арт-клуб "44" знову пропонує безкоштовний показ. Цього разу демонструватиметься стрічка 2008 року "Повернення у Брайсхед", знята режисером Джуліаном Джарролдом.



Середа обіцяє багато різнопланових подій. Зранку відбудеться перше заняття Літньої школи тотального маркетингу kmbs. Ввечері доведеться обирати, куди йти: будуть екскурсія садибами Печерськамайстер-клас "Як стати організатором казкової подорожі в Індію" та концерт музики Йоганна Себастьяна Баха.



У четвер можете встигнути майже на всі цікаві події, що відбуватимуться протягом дня. Ранок почнеться лекцією на тему "Як побудувати роздрібний бізнес?". Удень відбудетсья майстер-клас "Лідерство і суспільство. Система Стіва Джобса". А ввечері - семінар з управління персоналом від МІМ-Київ. А в клубі Sullivan Room для вас виступатиме російська поетеса Віра Полозкова.



Почати п’ятницю можете лекцією Сергія Тихого на тему "Чи є в Україні власна школа журналістики? Як українські редактори і журналісти можуть зробити свої ЗМІ якіснішими і цікавішими?". Ввечері на ваш вибір три кінопокази: "Ілюмінація" та "Смерть провінціала" Кшиштофа Зануссі в центрі Леся Курбаса, "Кримінальний роман" Мікеле Плачідо в арт-клубі "44" та особливий показ – демонстрація стрічки "Дикун" Ласло Бенедека з Марлоном Брандо в головній ролі, що відбуватиметься просто неба.



Якщо збираєтеся їхати в Одесу на відпочинок, то там у суботу можете сходити на майстер-клас Джона Малковича, що відбудеться в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю. Або ж, якщо до Одеси не дістанетеся, відвідайте майстер-клас з фотографії "Способи вибудови різних світлових схем" або суботню дискусію в PinchukArtCentre на тему творчості ісландсько-датського художника Олафура Еліассона. А якщо в неділю будете у Львові, то там сходіть на концерт гуртів MONO (Японія) та New Century Classics (Польща)

анонс від
Платформа http://platfor.ma
нове медіа знань та ідей

анонс

Знак гривні
Знак гривні